Ikke til forkleinelse for andre auksjoner vi har hatt eller skal ha i 2021, men gardsauksjonen på Eriks-Engan blir nok årets auksjonsbegivenhet for vår del. Dette er en av Ålens aller eldste garder – og vareutvalget er der etter, med noe for de aller fleste smaker. Her finnes alt fra traktor, redskap, store skap og skuvsenger, til småtterier som sølvtøy og lommeur. Auksjonens toppobjekt er desidert en gulvklokke av mesteren Børre Langland.

Stort vareutvalg gjør at vi starter auksjonen allerede kl 10.00 – med visning fra 08.30. Vi oppfordrer folk til å møte i god tid. Både for å se over varene, men også fordi det fortsatt er tider som krever visse tiltak. Alle fremmøtte må innom registreringsteltet hvor navn og telefonnummer blir notert. Her blir det også mulighet til å registrere seg med QR-kode. Selve auksjonsområdet blir delt i to avdelinger (kohorter). Det betyr at vi har en publikumskapasitet på 400 totalt.

Servering av vått og tørt og kaldt og varmt besørges av våre oppdragsgivere.

Enn så lenge er vi forsiktige med å antyde antall utrop, men det er bare å belage seg på full dag! En rekke bilder og mye mer informasjon kommer både på Facebooksiden vår -www.facebook.com/AuksjonariusOlaRye – og hjemmesiden – www.auksjonsola.no – frem mot auksjonsdato.  Men som vanlig på en gardsauksjon; her skal det også dukke opp overraskelser som ikke er avbildet på forhånd!

Vi har kontantkasse og terminal – og en stor og blid stab.
Hjertelig velkommen!

Bilder sist oppdatert 12.08.21 kl. 21:10

 


From Gardsauksjon Ålen 14. august. Posted by Auksjonarius Ola Rye on 7/29/2021 (161 items)

Generated by Facebook Photo Fetcher 2