Auksjonariusens julekalender

Med røroskunstneren Ela Monsens (1919-1978) uvanlige og vakre juleplakat fra Kjerkgata som illustrasjon, melder vi om at det blir litt førjulsmoro og førjulsnøtter på facebooksida vår i år også. Julekalenderen har fulgt oss i snart 10 år, og det er jo moro å holde på tradisjonene.

Vi legger opp til en lett kunnskapsbasert kalender denne gangen også. Selvsagt med spørsmål knyttet til verdier og priser, men også mer generelle spørsmål som det kan være greit å få svar på i denne bransjen.

Det ble et voldsomt stort skjema å holde styr på i fjor, men vi prøver igjen. Og forhåpentligvis klarer vi å kåre en vinner når vi kommer til den 24. Vi håper flest mulig har lyst å delta i vår ganske uhøytidelige konkurranse. Alle lukene har svaralternativer, så her er det bare å gruble, google, søke på siden vår – eller rett og slett gjette!

For at dere skal slippe å famle helt i blinde, blir det altså tre svaralternativer for hver gjenstand. Riktig svar blir kunngjort under neste dags “luke”. Uttrekkspremie blant alle som har svart minst én gang – og vi skal også kåre en vinner; den som har flest riktige svar totalt (svar må være avgitt i kommentarfelt på “lukedagen”, før kl 24!). Heng på – her er det mange spesielle og interessante objekter som vil bli presentert før julen ringes inn!