Det er merkelige og uforutsigbare tider, og skal vi tro det vi leser og hører, er det mange som bruker dagene til rydding og sortering. Vår erfaring er at i en hver ryddeprosess blir verdier kastet, mens mye verdiløst blir tatt var på. Det er ikke det minste rart at det skjer, for antikvitets- og samlermarkedet er jo ikke akkurat basert på vanlig fornuft. Bra bruksgjenstander og fine møbler blir ofte solgt for en slikk og ingenting, mens spesielle samleobjekter og rariteter kan oppnå fantasipriser!
Til hjelp for folk som har arvet eller har eget overskudd av gjenstander de vil kvitte seg med, har vi her på hjemmesiden vår en SORTERINGS-GUIDE som skal hjelpe folk til å skille ”klinten fra hveten”. En slik guide er selvsagt ingen fasit, men vi mener den kan være en brukbar veileder. Guiden finner du her: https://www.auksjonsola.no/sorteringsguide/

Vi skriver ikke dette innlegget fordi vi lider av prekær mangel på oppdrag eller varer, snarere tvert imot. I øyeblikket har vi i overkant mye varer på lager – og enn så lenge ingen mulighet til å auksjonere dem bort. Vi frykter at det kan gå lang tid før vi kan planlegge en vanlig auksjon igjen.
Om vi ikke har full inntaksstopp, så må vi være svært forsiktige med å si ja til både varer og oppdrag i øyeblikket. Men; er det noen som har noe helt spesielt for salg, ikke nøl med å ta kontakt med oss. Og for all del; det er alltid en bedre løsning å lagre enn å kaste verdier!