Hodalen Fjellstue onsdag 26. juli kl 11.00. Visning fra 09.30

Det er en glede å ønske velkommen til vår store tradisjonsauksjon – den 13. i rekken. Stor bredde i vareutvalget, og mange spissobjekter. Fra 1. juli er det bare å gå inn her på www.auksjonsola.no eller i Olsokauksjonsalbumet  på Facebooksiden til Auksjonarius Ola Rye for å se bilder av noe av det som skal selges.

Auksjonen holdes i bakhagen på fjellstua, så husk både stol og solkrem!

Hodalsbudeie sørger for kafé med rikt utvalg inne på fjellstua. Og sannsynligvis blir det ringovn-stekte vafler å få kjøpt ute i år også.

Velkommen til sommerlig auksjonsmoro!

Hilsen Auksjonarius Ola Rye (91 17 55 85) – og hele familiestaben

010723
Nå er første bildeavdeling til olsokauksjonen ute – årets auksjonshøydepunkt for oss, og forhåpentligvis mange andre. Som vanlig kan vi by på et svært rikholdig vareutvalg – tilpasset nærmest alle smaker og lommebøker. Vi kommer til å legge ut en rekke bilder og mye mer info om auksjonen de neste to ukene. (Men; husk at alt blir ikke avbildet!)
I fjor ble vi “tatt” av været, og måtte avvikle auksjonen innendørs. Vi satser på værguder i bedre lune denne gang. Men uansett vær; auksjonsmoro skal bli!
Vi prøver med korte tekster til de fleste bildene, men det er bare å spørre om det er noe dere lurer på. Vi svarer etter beste evne. mob. 91175585, e-post ola.rye56@outlook.com
 


From Olsokauksjon Hodalen fjellstue onsdag 26. juli kl 11.00. Posted by Auksjonarius Ola Rye on 7/01/2023 (210 items)

Generated by Facebook Photo Fetcher 2