Endelig live-auksjoner igjen!
Vi tar alle nødvendige forbehold, men går det som vi tror, er det klart for  auksjon i Hodalen mandag den 26. juli kl. 11.00, med visning halvannen time før. Dette er en av våre store tradisjonsauksjoner – holdt i bakhagen på Hodalen Fjellstue. Der er det trangt, intimt og stemningsfullt. For at publikum i år skal klare å holde avstandsreglene, flytter vi auksjonen til forsiden. Der skal det være rikelig med plass. 
 
NB! FLYTTING AV AUKSJONSDATO
På grunn av værmeldingen førstkommende tirsdag og onsdag (regn, regn og atter regn), gjør vi noe vi aldri har gjort før; vi fremskynder auksjonen i Hodalen til mandag 26. juli (ikke 28. som tidligere annonsert). Auksjonsstart kl 11.00, og visning fra 09.30
Vi beklager om dette er ubeleilig for noen, men å gjennomføre en auksjon i pøsende regnvær, er en opplevelse vi ikke unner verken publikum eller staben. Når vi først skal ha en ordentlig auksjon igjen, er det viktigste at det kan skje innenfor trivelige rammer.
Mer informasjon – blant annet mht. smittevernsregler – kommer. Vi fyller også på med bilder. Dette blir en auksjon med 350-400 utrop.
Vi håper og tror at de fleste klarer å stokke om på planer – og sier hjertelig velkommen til Hodalen mandag 26. juli!

Vareutvalget blir både stort, variert og godt – vi legger ut bilder puljevis her på denne siden og fyller på fram mot auksjonsstart.
 
Som vanlig blir det servering ved Hodalsbudeia.
 

Bildealbumet under er sist oppdatert 25.07.21 kl. 10:00

 
 

From Olsokauksjon Hodalen 26. juli. Posted by Auksjonarius Ola Rye on 7/10/2021 (130 items)

Generated by Facebook Photo Fetcher 2